درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه

شکایت دولت از نماینده ماهشهر در مجلس

علی گلمرادی نماینده ماهشهر در مجلس از شکایت دولت روحانی از او به دلیل اظهاراتش خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۴ - ۰۷ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 28
کد خبر: ۳۱۹۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی گلمرادی نماینده مردم ماهشهر در مجلس شورای اسلامی درباره شکایت دولت روحانی از وی گفت: دولت روحانی اخیرا شکایتی را از من به هیات نظارت بر رفتار نمایندگان تقدیم کرده است.

 

وی تصریح کرد: هیات نظارت بر رفتار نمایندگان به من اعلام کرده است که ‌آمادگی لازم برای حضور در جلسات این هیات را به دلیل شکایت دولت از من داشته باشم.

 

گلمرادی خاطرنشان کرد: تاکنون نامه شکایت دولت از من به دستم نرسیده است و باید در ابتدا این نامه را ملاحظه کرده و موارد مطروحه در متن شکایت را مشاهده کنم.

 

وی خاطرنشان کرد: دولت به صورت غیررسمی معترض بوده است که اظهارات من در مجلس برایشان آزاردهنده است این در حالی است که بخش عمده‌ای از مشکلات عدیده‌ای که در کشور با آن مواجه هستیم به دلیل عدم نظارت نمایندگان مجلس بر امورات مختلف و عدم اشراف آن بر جایگاه قانونی‌شان است چرا که وکیل مردم در مجلس ظرفیت بسیار بالایی برای پیگیری امور و مشکلات دارد.

 

نماینده مردم ماهشهر در مجلس گفت: وقتی نمایندگان مجلس به تکالیف و وظایف قانونی خود رسیدگی نمی‌کنند چندین اشکال بوجود می‌آید. متاسفانه وقتی وکلای مردم در مجلس نسبت به وظایف قانونی‌شان اشرافیت لازم را نداشته باشند شان مجلس پایین می‌آید.

 

نماینده مردم ماهشهر در مجلس با بیان اینکه وقتی بیان می‌شود مجلس در راس امور است نشان دهنده اعتبار ویژه این قوه مقننه است که باید مجلس به صورت کامل وظیفه مطالبه‌گری خود را جامع عمل بپوشاند و بر همین اساس است که باید نمایندگان مجلس در بحث قانون‌گذاری و بعد نظارتی اشرافیت کامل را داشته باشند.

 

نماینده مردم ماهشهر در مجلس تصریح کرد: همه مردم در دوره‌ای که دولت آقای روحانی بر مسند کار بوده است مشکلات زیادی را احساس کرده‌اند که ناشی از ضعف و سوء مدیریت‌های مختلف است.

منبع: فارس

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار