وزیر دفاع: برای هرگونه ماجراجویی جدید دشمن آمادگی کامل داریم/تحرکات آنان به‌دقت زیر نظر است عارف: آب طالقان طی هفته‌های آینده به تهران می‌رسد تهران چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل است؟ دختر شهید سرلشکر باقری: شدت انفجار در حادثه اخیر به حدی بود که گاو صندوق منزل به حیاط همسایه پرتاب شد/ هیچ چیزی از خانه باقی نماند استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد

شکایت دولت از نماینده ماهشهر در مجلس

علی گلمرادی نماینده ماهشهر در مجلس از شکایت دولت روحانی از او به دلیل اظهاراتش خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۴ - ۰۷ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 28
کد خبر: ۳۱۹۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی گلمرادی نماینده مردم ماهشهر در مجلس شورای اسلامی درباره شکایت دولت روحانی از وی گفت: دولت روحانی اخیرا شکایتی را از من به هیات نظارت بر رفتار نمایندگان تقدیم کرده است.

 

وی تصریح کرد: هیات نظارت بر رفتار نمایندگان به من اعلام کرده است که ‌آمادگی لازم برای حضور در جلسات این هیات را به دلیل شکایت دولت از من داشته باشم.

 

گلمرادی خاطرنشان کرد: تاکنون نامه شکایت دولت از من به دستم نرسیده است و باید در ابتدا این نامه را ملاحظه کرده و موارد مطروحه در متن شکایت را مشاهده کنم.

 

وی خاطرنشان کرد: دولت به صورت غیررسمی معترض بوده است که اظهارات من در مجلس برایشان آزاردهنده است این در حالی است که بخش عمده‌ای از مشکلات عدیده‌ای که در کشور با آن مواجه هستیم به دلیل عدم نظارت نمایندگان مجلس بر امورات مختلف و عدم اشراف آن بر جایگاه قانونی‌شان است چرا که وکیل مردم در مجلس ظرفیت بسیار بالایی برای پیگیری امور و مشکلات دارد.

 

نماینده مردم ماهشهر در مجلس گفت: وقتی نمایندگان مجلس به تکالیف و وظایف قانونی خود رسیدگی نمی‌کنند چندین اشکال بوجود می‌آید. متاسفانه وقتی وکلای مردم در مجلس نسبت به وظایف قانونی‌شان اشرافیت لازم را نداشته باشند شان مجلس پایین می‌آید.

 

نماینده مردم ماهشهر در مجلس با بیان اینکه وقتی بیان می‌شود مجلس در راس امور است نشان دهنده اعتبار ویژه این قوه مقننه است که باید مجلس به صورت کامل وظیفه مطالبه‌گری خود را جامع عمل بپوشاند و بر همین اساس است که باید نمایندگان مجلس در بحث قانون‌گذاری و بعد نظارتی اشرافیت کامل را داشته باشند.

 

نماینده مردم ماهشهر در مجلس تصریح کرد: همه مردم در دوره‌ای که دولت آقای روحانی بر مسند کار بوده است مشکلات زیادی را احساس کرده‌اند که ناشی از ضعف و سوء مدیریت‌های مختلف است.

منبع: فارس

 

ارسال نظر